Lustig & Young Orthodontics

This building completed in 2015 is the fourth project Structures and Interiors has completed for Dr. Jeremy Lustig at Lustig & Young Orthodontics.  This project, 5,000 square feet and built from the ground-up, is constructed on a partially developed pad-site.  The exterior features a standing seam metal roof, cedar accents and a full stone veneer.  The interior waiting room and ortho bay are detailed with a wood plank ceiling.  Galvanized panels accent the space throughout.

Bridget McAnthony, DDS Pediatric Dentistry

This 3800 square foot ground up building was built in 2014 for Dr. Bridget McAnthony’s pediatric dental practice.  The building features a 14:12 roof, towers and a full masonry veneer.  The interior features an open bay with a suspended spoke system for mounting track lighting in a high ceiling area. designed by M.J. Wright & Associates, inc. interior planning and equipment by Henry Schein Dental. 8429 Park Vista Blvd, Fort Worth, TX 76137 “Thank you very much for your professionalism in the construction of my dental office.  You guys made the construction process less stressful.  I highly recommend Structures and…Continue Reading

David Crumpton, D.D.S.

In 2014 Structures and Interiors completed this 5,000 square foot professional office building housing the new location for Dr. David Crumpton, DDS in Trophy Club.  S&I also had the honor of building Dr. Crumpton’s first office in 1996.  This upgraded facility includes a layout that focuses on ergonomics and efficiency.  The building and interior have an old world architectural style.  Vaulted waiting room ceilings with wood beams and brick arches give the interior a comfortable feel.  The building features a concrete tiled room, ornamental iron doors and a stone veneer.

Tolleson Orthodontics

This 2,100 square foot interior finish-out in a renovated space was completed in 2014.  The project was built for Dr. Shane Tolleson at Tolleson Orthdontics.  The waiting room is designed with a fireplace feature wall, a millwork reception desk and waiting room chandelier light fixture.  The space features glass walls with vinyl etchings and logos, and curved ceiling furrdowns are included throughout.

Holt Veterinary Clinic

This project completed in 2014 for Holt Veterinary Clinic was multi-phased to keep the 1946 original building standing during the construction of the new facility.  The new 5,600 square foot building was constructed behind the existing building, on the site of an existing kennel building, on a zero lot line property.  Once completed the existing building was abated, torn down and the area used for a new approach and parking lot off of SMU Blvd. designed by Barry Bull Ballas